dimarts, 14 de febrer de 2012

INFORMACIO CAFÈ REBELDÍA-INFOESPAI

Logo cafè Rebeldía-Infoespai


(En castellano más abajo)

Salut a totes i tots!
Aquest projecte neix amb el traspàs de l'ex-col · lectiu Zapatista -dissolt- de Barcelona el març del 2010.
La finalitat d'aquest projecte és garantir a les cooperatives zapatistes en resistència una digna relació salari-treball. També destinar la totalitat dels beneficis obtinguts per la venda d'aquest producte a les comunitats indígenes.

Des de la Red Europea de comercialitzación de Productos Zapatistas, s'intenta acordar un preu mínim. Des d'allí mateix cada any hi ha una delegació que visita a les cooperatives. Hi ha una relació directa. Els diferents grups de la Red Europea tenen al mateix temps els seus propis acords amb les diferents cooperatives.
Durant el mes d'octubre de cada any, es fa el pre-contracte amb la / les cooperativa / es, en el qual s'acorden, la quantitat, qualitat, preu, transport, forma de pagament, - que sol ser 50% al signar el pre-contracte i 50% en rebre el cafè - i data aprox del lliurament, que generalment és a l'abril / maig.
No totes les cooperatives tenen la certificació de producció ecològica ja que això té un import elevat i no totes s'ho poden permetre, amb aquestes cooperatives la relació de confiança és el que garanteix que el producte no ha estat manipulat i no s'ha utilitzat cap producte químic.

L'Associació solidària cafè Rebeldía-Infoespai fa la compra del cafè conjuntament amb algun grup de la Red Europea, aquest any la fem amb les i els companys de Paris (França) ja que la quantitat que demanem és de 3.000 quilos i no ens surt a compte -transport marítim- fer la compra en solitari. Esperem en un futur proper poder demanar un contenidor!

El cafè arriba verd al magatzem d'Alternativa3 (Terrassa, Barcelona) i és allà on es torra i s'empaqueta.
Un cop arriba al nostre magatzem i espai de treball, es col · loquen les etiquetes i es preparen les caixes per a la seva distribució.

Us volem donar la benvinguda des de l'Associació cafè Rebeldía-Infoespai. Som la Carina i l'Eros i a partir de JA! podeu fer les vostres comandes del cafè zapatista, per e-mail rebeldia.infoespai(arroba)gmail.com
També podeu passar a recollir per la botiga situada a la Plaça del Sol,19-20 local -08012 Gràcia (Barcelona). El pagament s'ha de fer en efectiu,  En el cas que la ubicació estigui fora de l'àrea metropolitana de Barcelona o que no podeu venir a buscar el cafè podeu sol · licitar l'enviament, la informació i condicions son les següents:

CONDICIONS PER FER LES COMANDES QUAN ES DEMANA L'ENVIAMENT
Les comandes es faran per correu electrònic i un cop confirmada s'enviarà el compte on s'efectuarà el pagament.
El lliurament s'efectuarà en un màxim de deu dies laborables, una vegada rebut el pagament.
El cost del transport anirà a càrrec vostre.

Us recordem que tenim dos tipus de productes
paquet de cafè mòlt de 250gr
paquet de cafè en gra de 1kg

Salut i llibertat!Salud a todas y todos!
Este proyecto nace con el traspaso del ex-colectivo Zapatista -disuelto- de Barcelona en marzo de 2010.
La finalidad de este proyecto es garantizar a las cooperativas zapatistas en resistencia una digna relación salario-trabajo. También destinar la totalidad de los beneficios obtenidos por la venta de este producto a las comunidades indígenas.

Desde la Red Europea de comercialización de Productos Zapatistas, se intenta acordar un precio mínimo. Desde allí mismo cada año hay una delegación que visita a las cooperativas. Hay una relación directa. Los diferentes grupos de la Red Europea tienen a su vez sus propios acuerdos con las diferentes cooperativas.
Durante el mes de octubre de cada año, se hace el pre-contrato con la / s cooperativa / as de origen, en el que se acuerdan, la cantidad, calidad, precio, transporte, forma de pago, - que suele ser 50% al firmar el presente contrato y 50% al recibir el café - y fecha alrededor de la entrega, que generalmente es en abril / mayo.
No todas las cooperativas tienen la certificación de producción ecológica ya que esto tiene un importe elevado y no todas se lo pueden permitir, con estas cooperativas la relación de confianza es lo que garantiza que el producto no ha sido manipulado y no se ha utilizado ningún producto químico.

La Asociación solidaria café Rebeldía-Infoespai hace la compra del café junto con algún grupo de la Red Europea, este año la hacemos con las y los compañeros de Paris (Francia) ya que la cantidad que pedimos es de 3.000 kilos y no nos sale a cuenta -transporte marítimo- hacer la compra en solitario. Esperamos en un futuro próximo poder pedir un contenedor!

El café llega verde al almacén de Alternativa3 (Terrassa, Barcelona) y es allí donde se tuesta y empaqueta.
Una vez llega a nuestro almacen y espacio de trabajo, se colocan las etiquetas y se preparan las cajas para su distribución.

Os queremos dar la bienvenida desde la Associació cafè Rebeldía-Infoespai. Somos Carina y Eros y a partir de YA! podéis hacer vuestros pedidos del café Zapatista, por e-mail  rebeldia.infoespai(arroba)gmail.com

También podéis pasar a recogerlo por la tienda situada en la Plaça del Sol, 19-20 local -08012 Gràcia (Barcelona) siempre haciendo el pedido previamente.
El pago se realizará en efectivo.
En el caso que la ubicación este fuera del area metropolitana de Barcelona, podeís solicitar el envío. Las condiciones e información son las siguientes:

CONDICIONES PARA REALIZAR LOS PEDIDOS CUANDO HAY QUE HACER EL ENVIO

Los pedidos se haran por correo electrónico y una vez confirmado se enviará la cuenta donde se deberá efectuar el pago.
La entrega será en un máximo de diez días laborables, una vez  recibido el pago.

El coste del transporte irá a vuestro cargo.

Os recordamos que tenemos dos tipos de productos
paquete de café molido de 250gr
paquete de café en grano de 1kg

¡Salud y libertad!


---------------------
Associació Solidaria Cafè Rebeldía-Infoespai
(Red Europea de comercialización de Productos Zapatistas)

 e-mail: rebeldia.infoespai(arroba)gmail.com

---------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada